Ansiktsbok

När jag för 24 år sedan kläcktes i det smogdränkta och föroenade Polen kunde jag aldrig föreställa mig att jag 24 år senare skulle sitta på Internet och förvirra mig själv i något som skulle kallas för Facebook.

Jag säger det igen. Facebook. Eller ansiktsbok, som det heter på svenska. Vad är det? Och varför ska man behöva bry sig? För två dagar sedan brydde jag mig inte. Jag såg mellan fingrarna.

Sedan small det. PANG!

Facebook har tagit världen med storm. Det finns ingen levande människa som inte har hört talas om Facebook. Facebook är och kommer utvecklas till ett ännu starkare varumärke än vad det är idag.

Jag vill inte placera det i facket “communitys” men i runda slängar skulle man kanske kunna säga att det är en blandning mellan MySpace och Lunarstorm.

Det bästa av två världar fast med en möjlighet att närverka. Men det som förvånar mig mest är att man hittar ALLA på facebook.

Bara idag har jag lyckats hitta 40 bekanta. Då snackar vi om allt ifrån mellanstadie-kompisar till gamla flammor, ovänner och kompisar till kompisars kompisar. AV någon anledning finns alla faktiskt där.

Efter många om och men har jag kommit fram till en slutsats. Finns du inte på Facebook.com så finns du inte i verkligheten.

På Facebook är uttryck som “Puss&Kram” och användarnamn som “BS_Elin_16” lika ovanliga som bra musik på Rix FM. Frågan är om just Du är en bra eller dålig låt.

Du hittar mig under “Kasper Johansson”

Inga kommentarer

Kommentera