“Att göra slut”, i 64 enkla steg

För några år sedan filosofierade jag kring ett fenomen som jag valde att kalla för Jojo-effekten. Igår snubblade jag över ett otroligt träffsäkert filmklipp om hur relationer mellan människor verkligen fungerar. Alla känner väl igen fenomenet?

3 kommentarer

 1. mange 2010-02-07 21:57

  klockren! 😉

  Verkligen. Alla känner igen sig själva eller åtminstone någon bekant som omedvetet gått igenom hela fasen 🙂

  / Kasper

 2. anna 2010-02-07 22:30

  haha mange tog mitt ord..klockren!!!

 3. Veronica 2010-02-08 22:43

  Det första ordet that came to mind var faktiskt också “klockren!”! =P Jag e bara glad att jag sluppit att genomgå allt det där som videon påvisat. Har jag haft tur eller e jag bara patetisk? (retorisk fråga..please don’t answer it :P)

  En vacker dag kommer du inte att vara lika förskonad från fenomenet 😉

  / Kasper

Kommentera