Snygg, åtråvärd och allmänt cool

Igår var första gången på länge som råkade ut för en sk. George Clooney-fylla. En George Clooney-fylla innebär att man hamnar i ett mentalt tillstånd där man känner sig snygg, välbärgad, åtråvärd och allmänt cool. Just en sådan kväll hade jag igår.

Det slog mig även hur pass märkligt klubb-fenomenet egentligen är. Åtminstone för min egen del. Man går in och betalar pengar för att få komma ut och röka, andas eller prata med folk. Nästa gång kanske det räcker att man står utanför klubben?

2 kommentarer

  1. Sabrina 2009-10-11 19:48

    Tur att vi hittade den där salongen! Annars hade jag kanske suttit här nu med halvrisiga dreads på huvudet.. 🙂

    Jag tycker att du passade jättebra i dina dreads!

    / kajan

  2. Sanna 2009-10-11 20:05

    Haha stackare! Ska säga till om vi behöver en pepparkakasgubbe då ;P

Kommentera