Elden har falnat

Hur mycket man än ser fram emot sommaren blir det inte alltid som man tänkt sig. Det finns bara ett ord som kan sammanfatta sommaren 2007. Besvikelse.

År efter år brukar jag försöka ha den bästa sommaren i mitt liv. Men i år kan jag med gott samvete säga att det här måste ha varit den sämsta sommaren jag någonsin har haft.

Den klassiska sommarkänslan har varit lika frånvarande som solen, festerna, grillningarna, badet och solbrännan. För att inte tala om alla missade musikquizer, uteblivna kvällsfikor och misslyckade stadsfester.

Vem har vi att skylla?

Jag vågar nog påstå att vädret är boven bakom dramat. Det enda jag kan minnas från sommaren är tidningsrubrikerna som lovade vackert väder och att sommaren äntligen hade kommit för att stanna. De ljög allihop.

Det enda som har kommit för att stanna är den bittra eftersmaken av en misslyckad sommar. Framför oss har vi ännu en sentimental uppförsbacke kantad av höstblöta gator, mörker och en evig väntan på sommaren.

Inga kommentarer

Kommentera