En jävla massa bönder

 

Nio dagar har gått och jag är fortfarande kvar i Stockholm. Syftet med besöket har varit att känna efter hur det känns att bo ihop med min blivande sambo Sabrina.

Planen var att jag skulle stanna över helgen. Idag är det fredag så jag antar att det har gått ganska bra. På söndag åker jag dock hem för att ta itu med körkortet.

Går det bra har jag det innan december månad. Sedan är det jul, nyår och efter det är det meningen att jag ska vända blad och påbörja ett nytt kapitel i Stockholm.

Stockholm. Denna Sveriges största stad. Vilket skitsnack. För några dagar sedan gick jag på ishockey med en kompis. Vi ställde oss i Djurgårdsklacken (heja Luleå) och råkade naturligtvis hamna bredvid två Ronnebybor. Hur stor är chansen?

Extra kul var det när Ronnebyborna deltog i hejaramsor som pikade motståndarlaget Timrå för att de var: “En jävla, massa, bönder!”. Jag kände mig som en jude under kristallnatten och bara väntade på att bli genomskådad som Ronneby-bonde.

För mig återstår det bara att fixa kotlettfrillan, hitta en matchande pullover till min nyinköpta pikétröja & bege mig till Lidingö för att avnjuta en flaska bubbel. Touché.

10 kommentarer

 1. Emma 2009-11-06 13:34

  Ja, fast att de ställde in så långt innan var konstigt, eftersom de flesta biljetterna antagligen hade sålts denna veckan, alt. i dörren.

  För övrigt kommer jag sakna dig, Ronneby-bonde! Dropkickonsdagarna (en numer sorgligt försummad tradition) blir sig aldrig lika. Men Stockholm blir grymt, och I salute you!

  Men rosa är inte din färg.

  Med tanke på Ronnebybornas engagemang känns det som att Metallica knappt hade kunnat fylla Drop Kick.

  / kajan

 2. Emma 2009-11-06 13:36

  … och det säger jag ju såklart som ditt största fan.

 3. Kristian 2009-11-06 13:37

  Jo klart de ställde in de så långt innan. Man kan ju inte gå och vänta som arrangör att de “kanske” säljs i dörren. Klart att ingen vettig människa satsar kanske… 20-40 K :- om man gå minus på det. Tror knappt det var 100 biljetter sålda när de valde att ställa in…

  Känns som att det är sista gången som de försöker lägga en konsert i Ronneby 🙂

  / kajan

 4. Rosen 2009-11-11 11:01

  Ar ni ihop du o Sabrina?

  Nej.. vi är inte ihop. Vi var ute och reste ihop i Asien och planen var att jag skulle flytta upp dit efter jul nyår om det funkade att bo på en liten yta utan att trampa varandra på tårna 🙂

  / kajan

 5. malinm.se - en smart brunett! 2009-11-16 13:05

  Varför skulle en spiral vara värre än att kränga i sig konstgjorda hormoner från p-piller, mini-piller eller att använda p-spruta eller p-stav? Tur du inte är tjej då, Kasper. Då hade du väl blivit gravid jag vet inte hur många ggr.

  Hmm, jag förstår inte riktigt vart du försöker komma Malin. Prova komma på ett ställe som inte resulterar i en graviditet så lovar jag att sluta äta mina protein-pulver i hopp om att livet ska bli ett glatt kalas, bara sådär 🙂

  / kajan

 6. Micke 2009-11-16 13:46

  Va fan, inget körkort? Jag tyckte du såg äldre ut än 18.. Där ser man.. Lycka till!

  Du är ute och cyklar. Jag fyller 18 om 3 veckor…

  / kajan

 7. Micke 2009-11-16 17:49

  Aaa, där ser man! Fan bara barnet =) Lycka till iaf!

  Tack! 😉

  / kajan

 8. malinm.se - en smart brunett! 2009-11-17 00:22

  Eftersom det bara finns ETT enda sätt att få en tjej gravid på så känns det som att det finns rätt många ställen att komma på som inte resulterar i en graviditet. Men hur kul det är i längden vetti sjutton. Jag längtar tills den dagen kommer då det är ni killar som kan käka p-piller och annat shit för att bli “oproduktiva”.

  Det finns faktiskt något som heter sterilisering, eller kastrering 😉

  / kajan

 9. Sanna 2009-11-17 02:17

  Oj, hoppas jag har likadan tur då!

 10. kratta rakt 2009-11-23 23:36

  så bonde har bestämt sig för att flytta till storstan, intressant.

  tänker även ta tillfället i akt att helt skamlöst plugga min egen t-shirt store. http://www.nojdink.com

  check it out, och joina facebook gruppen folks! 🙂

  Låt gå för smygreklamen, den här gången….

  / kajan

Kommentera