Stockholm: Tagning #3

Kultur-tornadon Kasper har återigen bestämt sig för att drabba Stockholm, denna möjligheternas stad där 1 vaskad champagneflaska väger tyngre än 50 besudlade stureplanstjejer med rött läppstift, blöjshorts och frisyrer klippa av frisörs-Bobby.

Många ställer sig frågande inför vilka konsekvenser min flytt kommer att innebära för Ronneby som stad. Experterna menar att ett Ronneby utan Kasper är lika ointressant som ett fotbolls-VM utan svensk medverkan. Eller ett hav utan vatten.

Det enda vi med säkerhet kan säga är att spekulationerna kring min flytt redan haft negativa följder för både näringslivet och nöjeslivet i Ronneby kommun.

Det började med att Jekyll & Hyde lade ner sin verksamhet och fortsatte med att stadens enda nattklubb höjde sin åldersgränsen från 18 till 22.

Senaste i raden av nyheter är att Blekinge landsting gjort det möjligt att beställa gratis klamydia-test via nätet. Jag vill bara klargöra att det inte finns något samband mellan utdelningen av dessa tester och mitt beslut att flytta från staden.

Sist det bar iväg till Stockholm återvände jag till Ronneby likt en skadeskjuten kaja. Om 30 dagar bär det av igen. Den här gången till Husby, Stockholms motsvarighet till Kallinge, endast 19 minuter från t-centralen med den blåa, lite adligare linjen.

 

3 kommentarer

 1. Camilla L 2010-09-10 01:02

  Amen tja. Jag kände att jag behövde lämna ett spår här va. Jag såg att du gillar registreringsskyltar som bildar ord…

  Gå in på http://ilostthegame.org/
  och ge det en chans. Betydande regplåtar är en perfekt start för spelet och jag känner att du är en perfekt kandidat för att spela med.

  Amen de va de..
  Tjingeling

  Jag tror att det får räcka med regplåtar för min del om jag ska vara ärlig. Förresten så såg jag en plåt med “HOB” idag. Är det inte sådana där Frodos från Sagan om Ringen? 🙂

  / Kasper

 2. Sabrina 2010-09-15 23:23

  Ja va kul att du ger Stockholm en tredje chans! =)

  Jag förväntar mig att bli bjuden på Pizza på Odenplan!

  / Kasper

 3. cisse 2010-10-16 15:14

  haha kanske ses på tuben då 🙂

  Absolut. Håll utkik efter mig 🙂

  / Kasper

Kommentera