Trasiga jeans i Växjö

Då var man tillbaka i verkligheten efter två dagars intensivt festande på campus i Växjö. Utan att ta ut någonting i förskott känns det som att helgens bravader lade grunden till något som mycket väl kan bli den bästa sommaren sedan år 2006.

För det var nämligen en riktigt jäkla bra helg. Båda kvällarna var bra på sitt sätt. Fredagen resulterade i en klockren Nikki Sixx-fylla, medan lördagen bjöd på en något mer sofistikerad George Clooney-fylla. Kombinationen trevligt sällskap, nya bekantskaper och bra musik gjorde helgen riktigt minnesvärd.

Ju mer jag flänger runt i andra städer desto mer inser jag hur pass spännande det kommer bli att flytta från Ronneby till hösten. Men missförstå mig rätt.

Jag har alltid förespråkat att det viktga inte är var man bor utan hur man lever. Men jag börjar mer och mer känna mig som en haj i en guldfiskskål.

Man kan jämföra Ronneby med ett par gamla trasiga jeans. Man vet att man borde köpa nya men innerst inne vill man inte. På sommaren är Ronneby precis som ett par gamla jeans, man älskar dem och vill inte byta dem mot de dyraste jeansen i världen. Men på vintern kan man inte gå omkring i trasiga jeans. Det funkar inte.

2 kommentarer

 1. Veronica 2010-05-16 23:01

  word

 2. Anders 2010-05-18 21:45

  Du har förgyllt Ronneby länge nog nu. Tiden är inne för ditt nästa steg!

  Grymt snygg layout på bloggen förresten! Läser i Google Reader så jag har missat underverket.

  Ja, det känns onekligen så. Återstår att se var man hamnar. På tal om google reader så använder jag det också, men det känns så jävla opersonligt så jag brukar klicka mig vidare till de intressanta inläggen därifrån ändå 🙂

  / Kasper

Kommentera