Hejdå polis?

Mina damer och herrar. Utmärkelsen till årets idiot går oavkortat till jubelidioten Kasper Johansson som tack vare helgens bravader lyckats med konststycket att bli sjuk två dagar innan den viktigaste dagen i hans liv (fystestet till Polishögskolan).

Det gör ont i huvudet, i lederna och i halsen när jag sväljer. Ena mandeln är svullen och jag vet inte om jag har feber eller om byggmaskinen utanför verkligen slår i takt med In Flames-Come Clartiy. Det känns som att ödet hånler mig i ansiktet.

Jag har två dagar på mig att bli frisk. Det kommer att bli en kamp mot klockan. Kom gärna med förslag på magiska huskurer som fungerar.

4 kommentarer

 1. Piggen 2010-05-18 11:02

  Aj aj aj… Vilken otur! Men det skulle ju faktiskt ha kunna hänt även om du inte hade festat, är ju inte säkert att det var det som avgjorde det.

  Här kommer Piggens mirakelkur: Echinacea, mycket, och gärna kombinerat med C-vitamin. Och snabbt! Det hjälper bäst i början av förkylningen. (Echinacea är faktiskt en av få medel mot förkylning som har bevisad effekt.) Kombinera med mycket sömn och vila och håll tummarna.

  Finns det ingen andra chans till fystestet om man typ har intyg på att man blivit sjuk eller nåt?

  Jag har ett svagt minne av att jag frös i leran på festivalområdet. Likaså när jag väntade på bussen hem i söndags. Tror inte det är en förklylning utan en sådan där “bihåleinflammation” som brukar hälsa på med jämna mellanrum. Självklart får man en andra chans, typ NÄSTA ÅR 🙁

  / Kasper

 2. Mange 2010-05-18 17:16

  bädda ner dig… sov bort allt. drick mycket vatten. 😉

  Du får det att låta som en simpel bakfylla…

  / Kasper

 3. Piggen 2010-05-18 21:05

  Väldigt snålt att de inte har ett tillfälle till i år tycker jag.

  Ja, det kan man tycka. Men sådana är reglerna. Konkurrensen är hög och det är upp till oss sökande att prestera 🙁

  / Kasper

 4. John Melin 2010-05-18 23:40

  Hitta på en fetinglögn om något så att du får göra fystestet senare.

  Fråga om du kan få betala ett par kronor för att göra testet 1-2 veckor senare.

  Alternativ en lina kola i vardera näsborre innan testet – Känner du nog inte av förkylningen och kan maxprestera ändå (dom gör väl inte drogtest i samband med fystestet)?

  Mina 3 alternativ!

  Jag uppskattar dina tips John, men det är just det här beteendet som gör att jag måste sätta dig bakom lås och bom i framtiden, haha 😉

  / Kasper

Kommentera