Måndag morgon på kontoret

Måndag morgon på kontoret. Vi jämför matlådor och frågar varandra om helgen. Det ligger en skön wibe i luften. Jag har en bra känsla i kroppen, den får gärna stanna kvar.

Snacket vid kaffemaskinen kretsar kring odödliga vampyrer. Jag drar slutsatsen att det pratas om den senaste tidens Twilight-premiär. Jag flikar in att jag har läst den första boken i utbildningssyfte. Ett sus av förvåning går igenom lokalen.

Efter ett tag lämnar jag köket och går tillbaka till min arbetsplats. Den gångna helgen har lämnat en behaglig eftersmak efter sig. Jag slår mig ner vid datorn och låter den nya veckan ta fart. Jag har en bra känsla i kroppen, den får gärna stanna kvar.

2 kommentarer

 1. Ayan 2013-01-23 02:38

  Hejsan,
  Hoppas allt är bra. Nyfiken på vad du jobbar med, alltså inom vilket medie? Hur länge har du jobbat med det och hur gick du till väga för att få ditt jobb?

  Hälsningar
  Ayan

 2. Jenna 2013-01-31 10:19

  Hej!Jag skickar dig virade till ve5r rektor, Lena Lindblad-Petersen, se5 kan hon slussa dig virade.lena.lindblad-petersen@​stockholm.seMvhPelle Hanberger

Kommentera