Livströtta barn och kastrerade katter

instagramSedan Instagrams intåg i det svenska folkhemmet har min tilltro för den enskilda individens kreativitet sjunkit till nya bottennivåer. Baserat på bilderna som dyker upp i mitt flöde verkar en överhängande majoritet av svenskarna ha ett osunt förhållningssätt till husdjur, utsikter, mat och drycker.

Instagram är en konstform vars största svaghet är bilden och främsta styrka är texten. Lättillgängligheten gör oss alla till innehållskreatörer och en bild är, på gott och ont, aldrig mer än några klick bort.

Här nedan finner du några exempel på bra respektive dåliga bilder. Det är upp till dig att avgöra vilka som är briljanta och vilka som är fullkomligt meningslösa.

instagram1 instagram2 instagram-3 instagram4

 

1 kommentar

  1. […] mitt förakt för Instagram-bilder på mat kan jag inte förneka min kärlek för kulinariska aktiviteter. Min kärlek för mat är lika […]

Kommentera