Recept på att bli en marionett

Idag råkade jag av en ren slump klicka mig in på Kissies hemsida.

Narcissistiska bilder, pratbubblor, en själlös attityd och frågor i botten av alla inlägg som inbjuder besökarna till en dialog. Allt fanns där och kändes väldigt bekant.

Var hade jag sett det förut? Plötsligt föll alla bitarna på plats.

Det verkar som att alla sponsrade bloggerskor och deras wannabees är tvungna att följa samma fördummande och integritetslösa mall för att låta sig utnyttjas av företagen som sponsrar (dvs utnyttjar) dem och deras besökare.

Jag log för mig själv och tittade ner från min höga häst. Sedan red jag iväg och skrattande åt misären.

3 kommentarer

 1. D-MAN 2010-02-16 21:52

  Hallå där Kajan!
  Ett tag sen! Är du Ronnebys största bloggare nu eller?

  Vaddå “nu”? Det har jag alltid varit…

  / Kasper

 2. Emma 2010-02-17 14:36

  Jag har aldrig varit inne på Kissigs blogg förut, men nu var jag ju tvungen. Samtidigt som jag skrattar åt misären skrämmer den mig. Att Kissig är Sveriges största bloggare är läskigt. Antingen så läser folk hennes blogg för att de tycker att hon på något sätt är bra på vad det nu är hon gör, eller för att de skrattar åt henne och helaq idiotin. Jag tror och hoppas att övervikten ligger på den senaste gruppen. Båda fallen är ändå klart störande. När Kissig dissar folk till höger och vänster är det ju lite svårt att inte sjunka till hennes nivå.

  Kissie är som “Backstreet Boys”. En ytlig fas i livet som alla tjejer genomgår..

  / Kasper

 3. Sanna 2010-02-19 17:59

  Haha de gör visst det! Vogue nästa.. ;D

Kommentera